Disclaimer

Disclaimer

Bij het samenstellen van deze website heeft SILTwoondekens.nl de grootst mogelijke zorgvuldigheid nagestreefd. Voor eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die afkomstig is van onze website, sluiten wij iedere aansprakelijkheid uit, ontstaan door onjuistheden, onvolledigheden of onduidelijkheden. Getoonde afbeeldingen kunnen in kleur, model of maat afwijken. Prijswijzigingen zijn voorbehouden. SILTwoondekens is niet aansprakelijk voor problemen veroorzaakt door of inherent aan het verspreiden van informatie via het internet. SILTwoondekens.nl is tevens niet aansprakelijk voor technische storingen.

Afbeeldingen
De getoonde afbeeldingen zijn een digitale weergave van de stofkleur. De afgebeelde kleuren kunnen op uw scherm afwijken van de werkelijkheid. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de getoonde afbeeldingen met betrekking tot kleur en patroon.

Links
Deze internetsite kan links bevatten naar niet aan SILTwoondekens.nl gerelateerde sites. SILTwoondekens.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze internetsites of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan een aan deze site verbonden internetsite.

Copyright
Alle auteursrechten op de inhoud van deze internetsite, waaronder uitdrukkelijk begrepen alle teksten, afbeeldingen, software of informatie in enige vorm, komen toe aan SILTwoondekens.nl. Het is niet toegestaan de inhoud van de website voor commerciële doeleinden te wijzigen, te vermenigvuldigen of aan derden beschikbaar te stellen.